Menu

Design vloer

Wegens een naadloos design en het uigebeide keuze aan kleuren staat een Motion Gietvloer aan een design vloer.

  • Grijze_gietvloer_mix_gespiegeld
  • Slider Motionvloer Designvloer

Naadloze designvloer

De gietvloeren van Motion vormen de stijlvolle basis van ieder interieur. Omdat onze vloeren naadloos gegoten worden, kunnen verschillende ruimten eenvoudig en strak met elkaar verbonden worden. Daarbij kunnen Motion Gietvloeren gegoten worden op bijna iedere ondergrond. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw. De geringe dikte en optimale hechting maken onze gietvloeren ook tot de ideale renovatievloer.

Gietvloer_boerderij_3
Gietvloeren keuken

Toepasbaar in elke ruimte

Van een zachte, comfortabele vloer in de woonkamer tot hygiëne in de keuken. Een gietvloer voldoet aan alle eisen die je stelt aan de vloer in je woning. Maar onze gietvloeren zijn ook zeer geschikt voor ruimtes waar de vloer tegen een stootje moet kunnen. Denk aan de rollende bureaustoelen in kantoren. De vele voeten die dagelijks openbare gelegenheiden betreden. De strenge eisen die aan de gezondheidszorg gesteld worden. Er is een gietvloer voor iedere ruimte.

Meer Informatie
Gietvloer op maat 2

Technische details

Een Motion gietvloer kent een taai-elastisch karakter. Hierdoor vormt een gietvloer zeer gebruiksvriendelijke vloerafwerking. Motion Gietvloeren zijn daarbij vloeistofdicht, vuil- en stofafstotend, anti-statisch en anti-allergisch, slijtvast en scheuroverbruggend.

Gietvloer uitvoering 1

Levertijd en uitvoering

Wij ontwikkelen en produceren al onze gietvloeren in eigen beheer. Afhankelijk van het soort vloer wordt de gietvloer in 3 tot 5 dagen aangebracht door onze hooggekwalificeerde vakmensen.

Meer informatie
epoxy gietvloer autoshowroom

Epoxyvloer

Epoxy gietvloeren zijn harde vloeren met een hoge stootbelasting. Dankzij het keiharde materiaal zijn deze gietvloeren zeer geschikt voor industiële topassingen, waaronder bedrijfshallen, garages en bouwmarkten.

Meer informatie

Perfecte aansluiting op andere materialen

Een wand, een trap, een andere vloer of de motion wall

Gietvloer_boerderij_3

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton