Menu

Ideale bedrijfsvloer

Kantoor, showroom of garage? Een gietvloer is de ideale oplossing in elke situatie.

  • IMG_1232_edit
  • IMG_1101_edit

Duurzame vloer

Dankzij onze speciale lak zijn onze gietvloeren zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Als je om de vijf jaar deze bovenlaag bijwerkt, heb je jarenlang plezier van uw gietvloer. Zonder chemicaliën of andere schadelijke stoffen, zonder in te leveren op comfort.

Kantoor gietvloer 2

Soorten Gietvloeren

Gietvloer woonkamer 1

kunststof gietvloer (polyurethaan)

Met een polyurethaan gietvloer kies je voor een kunststof gietvloer met de uitstraling van een designvloer. Dankzij het naadloze oppervlak is deze gietvloer zeer eenvoudig te onderhouden.

Meer informatie
Mineraal betonlook 1

Cementgebonden gietvloer

Een stoere, maar toch ruimtelijke uitstraling heeft de cementgebonden gietvloer. Een moderne designvloer voor in huis of op kantoor voor degenen die nét even wat anders willen.

Meer informatie
coating in hangar 1

Epoxy & coatingvloer

Epoxy gietvloeren zijn harde vloeren met een hoge stootbelasting. Dankzij het keiharde materiaal zijn deze gietvloeren zeer geschikt voor industiële topassingen, waaronder bedrijfshallen, garages en bouwmarkten.

Meer informatie

Van kantoor tot showroom

Voor iedere toepassing een ander soort vloer


Toepassingen

Hygiënisch en schoon

Dankzij het naadloze oppervlak krijgt vuiligheid geen kans zich aan je gietvloer te hechten. Gietvloeren zijn dan ook eenvoudig schoon te houden. Even stofzuigen en dweilen is voldoende.

Gietvloer in praktijk 2
PU gietvloer in winkel 2

Levertijd en planning

Afhankelijk van het soort gietvloer, zijn 3 tot 7 dagen nodig om een hoogwaardige kwaliteitsvloer te gieten. Wij staan voor eerlijke voorlichting. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
De levertijd is afhankelijk van de eisen en wensen van onze klant. Doorgaans houden we een levertijd van 3-5 weken aan (vanaf akkoord op de offerte).

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton