Menu

Motion Wall

Een Motion Wall is duurzaam, slijtvast en uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer

  • Motion wall Slider
  • Beton_cire_wand_3

Betonlook wanden

Kies je voor een Motion Wall, dan kies je voor wandafwerking op basis van natuurlijke mineralen. Dit harde materiaal geeft deze ambachtelijke wand een exclusieve betonlook. Een rustige krachtige uitstraling voor iedere ruimte. Prachtig in combinatie met de strakke Motion Gietvloeren en net zo eenvoudig schoon te maken. Door het naadloze oppervlakte krijgen schimmels en ander vuil geen kans zich te hechten. Daardoor is de Motion Wall ook ideaal voor keuken en badkamer.

Betonlook wand badkamer
Motion Showroom 1

Showroom

Zelf de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren ontdekken? Loop eens binnen in onze showroom in Amsterdam, de grootste gietvloer showroom van Nederland. Zes dagen per week staan onze medewerkers je hier graag vrijblijvend te woord.

Meer informatie
Beton motion wall

Planning en levertijd

De Motion Wall wordt opgebouwd in meerdere lagen. In iedere laag staat het hetzelfde basismateriaal centraal. Dit kan direct worden aangebracht op iedere behangklare ondergrond.

Meer informatie
Woonbeton_showroom

Collectie

De Motion Wall is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Voor een compleet overzicht van onze collectie ben je van harte welkom in een van onze showrooms.

Meer informatie

Stel je vloer samen

PU Mono

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton