Menu

Levertijd en planning

  • Gietvloeren Levering

Motion wall uitzoeken

Om een goede indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden is het aan te raden om naar onze showroom te komen.
Je bent van harte welkom om ideeën op te doen, maar natuurlijk ook om vragen te laten beantwoorden.
Daarnaast staat ons team klaar om kleuradvies te geven als daar behoefte aan is. Er is veel mogelijk dus kiezen is niet altijd even makkelijk.
Onze vertegenwoordigers hebben veel ervaring met het samenstellen van vloeren en wanden.
Een donkere vloer en een lichte wand, of juist andersom? Wij zullen je helpen met het maken van de juiste keuze.

Gietvloer samples 1
Gietvloeren planning

Planning

 

De Motion Wall bestaat net zoals de gietvloeren uit verschillende lagen. De werkzaamheden nemen voor zowel de vloer als de wand een week in beslag.
De wandafwerking van Motion bestaat uit meerdere kleurlagen. Zo ontstaat er een betonlook wand met een mooie dieptewerking.
Om de Motion Wall in badkamers aan te brengen adviseren we altijd een sausklare ondergrond welke geschikt is voor badkamers.
Op de eerste dag van de werkzaamheden brengen we een speciale primer aan. Deze laag verzorgd de hechting van het hele systeem.
Vervolgens brengen we op de twee daarop volgende dagen de kleurlagen aan. Wanneer de laatste kleurlaag droog is word deze geschuurd.
Tot slot sluiten we de wandafwerking af met een impregneer en een laksysteem. Vanaf dat moment is de wand vloeistofdicht.

Levertijd

Doordat Motion verschillende applicatieteams heeft kunnen we snel schakelen en zijn we meestal op korte termijn beschikbaar.
Bij bouw of verbouw is het bijna niet te voorkomen dat de planning tussentijds wijzigt. Hier en daar verschuift er dus ook wel eens wat in onze planning.
Zo kan het voorkomen dat er ineens een gaatje vrij komt in de planning en wij eerder met de werkzaamheden kunnen beginnen. Uiteraard gaat dit netjes in overleg.
In veel gevallen duurt het traject van offerte tot applicatie een aantal maanden, maar een enkele keer zelfs maar twee weken.
Echter is ons advies om ruim de tijd te nemen voor het bepalen van de kleuren en andere details. Zo zie je niets over het hoofd en krijg je geen spijt van een snelle beslissing.

Eerst de wanden dan de vloer

De betonlook wanden van Motion zijn erg mooi in combinatie met onze gietvloeren. Een effen gietvloer staat bijvoorbeeld mooi in contrast met een stoere betonlook wand.
Kies je voor een vloer én wand van Motion dan moet je ervan uitgaan dat de werkzaamheden twee weken in beslag nemen. 
Dit geldt overigens alleen als de verschillende afwerkingen elkaar raken in de vloer/wandaansluiting. In dat geval zullen we eerst de wanden aanbrengen.
Vervolgens wordt de gietvloer netjes tegen de wandafwerking aangegoten. Als het om een badkamer gaat zal de vloer/wandaansluiting achteraf nog gekit moeten worden.

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton