Menu

Gietvloer Apeldoorn en omstreken!

 • industriele gietvloer 2

Op zoek naar een bijzondere vloer voor uw woning of bedrijfspand in Apeldoorn en omgeving? Dan bent u bij Motion Gietvloeren op het juiste adres! Wanneer u een gietvloer laat leggen door een van onze specialisten, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Met jarenlange ervaring brengen wij uw gietvloer in Apeldoorn deskundig aan, waarbij wij rekening houden met uw wensen het beschikbare budget. Wij beschikken over specialisten die woonachtig zijn in heel Nederland, dus ook in de omgeving van Apeldoorn.

Stel je vloer samen

PU Mono

Ook tijdens de lockdown helpen wij je graag!

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken advies te krijgen tijdens de lockdown, want de verbouwing gaat immers gewoon door, hebben wij diverse alternatieven bedacht om je toch professioneel, goed en persoonlijk te kunnen helpen! De volgende opties zijn mogelijk: beeldbellen, afspraak bij je thuis of afspraak in de showroom.

Plan een afspraak

Voordelen van een gietvloer in Apeldoorn

Er zijn veel redenen om voor een gietvloer van Motion in Apeldoorn te kiezen. Zo geeft bijvoorbeeld een gietvloer een moderne look aan uw ruimte. Niet alleen is een gietvloer een mooie ondergrond voor uw woning, maar kan ook goed in een bedrijfspand gelegd worden. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen:

 •        Strakke uitstraling
 •        Onderhoudsvriendelijk
 •        Hygiënisch
 •        Naadloos
 •        Slijtvast
 •        Isolerend
 •        Kan op elke ondergrond worden gelegd
 •        Leverbaar in elke kleur
 •        Duurzaam
 •        Kan gecombineerd worden met vloerverwarming
Motion Mix woning 2
badkamervloer2

Ga voor de perfecte kleur in uw ruimte in Apeldoorn

De ideale kleur kiezen is een kwestie van smaak. Kies de beste kleur die past bij u zelf, de stijl van uw woning en uw interieur. Bij de voor u perfecte kleur, ervaart u rust in uw woning in Apeldoorn en heeft u jarenlang plezier van uw vloer. Zo kan u kiezen voor een gietvloer in één kleur, waardoor het naadloze effect wordt benadrukt. Ook kan u kiezen voor een betonlook, waarbij er kleuren worden gemengd en er een levendig effect ontstaat. Elke kleur kunnen wij leveren. Vind u het lastig om de perfecte kleur te kiezen? Wij helpen u graag!

Onderhoud van een gietvloer

Het onderhouden van een gietvloer in Apeldoorn is erg eenvoudig. Door onze speciale lak is uw vloer extra beschermd tegen krassen en slijtage, waardoor de vloer jarenlang meegaat. U kan een gietvloer op verschillende manieren onderhouden. Zo kan u bijvoorbeeld de vloer schoonmaken met de stofzuiger, maar de vloer kan ook nat gereinigd worden met een dweil. Door de laklaag die over de vloer wordt aangebracht, kan de vloer al goed gereinigd worden met alleen water en zijn schoonmaakmiddelen niet nodig.

Mineraal gietvloer 2

Bezoek onze showroom in Arnhem

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de perfecte gietvloer in Apeldoorn? Kom dan langs in onze showroom in Arnhem. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en krijg u het advies dat u nodig heeft bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom!

Wil je meer weten over Motion Gietvloeren? Vraag dan onze brochure aan en ontdek alle mogelijkheden!

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton