Menu

Ideale bedrijfsvloer

  • IMG_1232_edit
  • IMG_1101_edit

Van kantoor tot showroom

Kantoorgebouw

De vloeren van een kantoorgebouw krijgen door de dag heen heel wat te verduren. Rollende bureaustoelen, hoge hakken en de dagelijkse gang naar de kantine. Met een gietvloer kies je voor een duurzame designvloer met een hoge slijtvastheid. Dankzij onze speciale lak zijn de Motion Gietvloeren nog eens extra beschermd tegen krassen en slijtage.  

Gietvloer entree kantoor
Gietvloer praktijk 2

Praktijkruimte

In de gezondheidszorg worden hoge eisen gesteld aan hygiëne. Bij Motion helpen we je graag aan deze eisen te voldoen. Onze gietvloeren worden volledig naadloos en strak gegoten. Onderhoud en schoonmaak is dan ook heel eenvoudig. Vuil krijgt geen kans en schoon is met onze gietvloeren ook echt schoon. Zonder in te leveren op een strakke, moderne uitstraling. De ideale designvloer voor je praktijkruimte.

Fabriekshal

Van oorsprong zijn gietvloeren echte industrievloeren. Een gietvloer was ideaal om ondervloeren stofdicht en chemisch resistent te maken. Nog altijd hebben onze gietvloeren deze eigenschappen. Zeer geschikt als basis van een ruimte die vraagt om een vloer die eenvoudig te onderhouden is en tegen een stootje kan, zoals een fabriekshal.

coatingvloer 2
Gietvloer autoshowroom esthetische gietvloeren

Showroom autodealer

De vloer van een showroom moet tegen een stootje kunnen. Onze epoxy gietvloeren zijn dan ook bijzonder geschikt voor als showroomvloer voor autodealers. Het materiaal van een epoxy gietvloer is keihard. Daarmee kan de vloer een hoge stootbelasting hebben.

Duurzame vloer

Dankzij onze speciale lak zijn onze gietvloeren zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Als je om de vijf jaar deze bovenlaag bijwerkt, heb je jarenlang plezier van uw gietvloer. Zonder chemicaliën of andere schadelijke stoffen, zonder in te leveren op comfort.

Kantoor gietvloer 2
Gietvloer woonkamer 1

kunststof gietvloer (polyurethaan)

Met een polyurethaan gietvloer kies je voor een kunststof gietvloer met de uitstraling van een designvloer. Dankzij het naadloze oppervlak is deze gietvloer zeer eenvoudig te onderhouden.

Meer informatie
epoxy gietvloer autoshowroom

Epoxyvloer

Epoxy gietvloeren zijn harde vloeren met een hoge stootbelasting. Dankzij het keiharde materiaal zijn deze gietvloeren zeer geschikt voor industriële toepassingen, waaronder bedrijfshallen, garages en bouwmarkten.

Meer informatie
coatingvloer

Coatingvloer

De coatingvloer is de praktische tegenhanger van de comfortabele gietvloer. Terwijl een PU-gietvloer of een epoxy gietvloer dikker is, wordt een coatingvloer met een roller aangebracht.

Meer informatie
Gietvloer in praktijk 2

Hygiënisch en schoon

Dankzij het naadloze oppervlak krijgt vuiligheid geen kans zich aan je gietvloer te hechten. Gietvloeren zijn dan ook eenvoudig schoon te houden. Even stofzuigen en dweilen is voldoende.

Levertijd en planning

Afhankelijk van het soort gietvloer, zijn 3 tot 7 dagen nodig om een hoogwaardige kwaliteitsvloer te gieten. Wij staan voor eerlijke voorlichting. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
De levertijd is afhankelijk van de eisen en wensen van onze klant. Doorgaans houden we een levertijd van 3-5 weken aan (vanaf akkoord op de offerte).

PU gietvloer in winkel 2

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton