Menu

Kantoorvloeren

  • IMG 5678

De vloer voor op kantoor

Een strakke, moderne vloer die professionaliteit uitstraalt, ideaal voor op uw kantoor. Door de demping en het slijtvaste en duurzame karakter van de polyurethaan (PU) gietvloeren, is een gietvloer een praktische en prachtige oplossing voor op kantoor. Hoge hakken en rollende bureaustoelen? Dankzij onze speciale lak is uw gietvloer beter beschermd tegen krassen en slijtage.

Daarnaast is een PU gietvloer zeer makkelijk te onderhouden en schoon te houden, wat maakt dat steeds meer bedrijven kiezen voor een gietvloer van polyurethaan op kantoor.

Afhankelijk van de toepassing en de wensen van uw bedrijf, bepaalt Motion welke samenstelling van de vloer het meest geschikt is.

Motion levert gietvloeren in vele kleuren en uitvoeringen. Motion Art biedt zelfs de mogelijkheid om de kantoorvloer te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, gekleurde vlakken of looppaden in de kleur van de huisstijl van het bedrijf.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in een onze showroom. Deze is 6 dagen per week zonder afspraak te bezoeken. Ons team van specialisten helpen u graag bij het samenstellen van een vloer die past bij uw bedrijf.

betonlook Gietvloer kantoor

Wil je meer weten over Motion Gietvloeren? Vraag dan onze brochure aan en ontdek alle mogelijkheden!

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton