Menu

Gietvloeren Winkel

  • IMG 1043

De vloer voor uw winkel

Een vloer die uw (potentiële) klanten uitnodigt om binnen te komen. Dat is wat een gietvloer voor uw winkel kan betekenen. Deze strakke en moderne polyurethaan (PU) gietvloer, past zich aan aan de stijl van uw winkel.

De PU gietvloeren van Motion zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld voor een winkelvloer. Onze vloeren zijn naadloos, duurzaam en hebben een hoge slijtvastheid. Een gietvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud en zeer goed schoon te maken. Dat maakt de keuze voor een PU gietvloer niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook vanuit praktisch oogpunt tot een zeer goede keuze.

Motion levert gietvloeren in vele kleuren en uitvoeringen en met behulp van Motion Art is het zelfs mogelijk om uw geheel eigen stijl aan uw winkelvloer mee te geven. U kunt uw gietvloer personaliseren door middel van een ontwerp naar keuze. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om uw bedrijfslogo op de winkelvloer te laten drukken? Een echte eyecather voor uw klanten!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkel? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze adviseurs denken graag met u mee.

 

IMG 5137

Brochure aanvragen

Meer weten over de Motion Gietvloeren?

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton