Menu

Gietvloer Prijs

  • woningvoeren2

Voor de prijs van uw gietvloer bent u niet alleen afhankelijk van de soort gietvloer, maar ook het aantal vierkante meters, soort ondergrond en de staat van de ondergrond. Bij meer informatie kan Motion Gietvloeren een gerichtere prijs afgeven Wij werken met staffels van 10 m2. Dit betekent dat de prijs binnen de staffel gelijk is. Als u het offerteformulier invult, ontvangt u binnen 72 uur een prijs opgaven. De vloeren van Motion Gietvloeren worden toegepast in woningen, kantoren en showrooms, garages, magazijnen en winkelpanden.

Stel je vloer samen

PU Mono

Ook tijdens de lockdown helpen wij je graag!

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken advies te krijgen tijdens de lockdown, want de verbouwing gaat immers gewoon door, hebben wij diverse alternatieven bedacht om je toch professioneel, goed en persoonlijk te kunnen helpen! De volgende opties zijn mogelijk: beeldbellen, afspraak bij je thuis of afspraak in de showroom.

Plan een afspraak

Wat kost een gietvloer?

Als u een vloer aanschaft dient er mer meerdere aspecten rekening gehouden te worden. Natuurlijk speelt de prijs een rol. Daarnaast is kwaliteit ook erg kwaliteit! Voor een gietvloer en voor woonbeton zijn meerdere kwaliteiten. Vraag dan ook bij uw leverancier naar de prijs en naar welke kwaliteit er geleverd wordt. Hieronder een overzicht van richtprijzen. (Let op: deze prijzen zijn een indicatie. Wij adviseren u dus altijd de showroom te bezoeken.)

 

Vloer type                        dikte                prijs per m2    

PU Gietvloer                   2-3 mm           € 45 - € 110

Motion Grit                     2-3 mm           € 95 - € 150

Motion Nature                2-3 mm           € 55 - € 125             

Motion Nature Pro         2-3 mm           € 70 - € 150

Woonbeton                    2-3 mm           € 45 - € 135

Woonbeton (egaline)     5-6 mm            € 40 - € 95

Betoncire                       2-3 mm           € 55 - €125

Vloercoating              0,4 – 1 mm         € 25 - € 40    

Microcement                 2-3 mm           € 70 - € 150

Troffelvloer                   5-6 mm           € 60 - € 85

Grindvloer                    5-6 mm           € 25 - € 45

Mineraalvloer 2
Motion MIX 2

Gietvloer kosten: Wat speelt een rol

- welke kwaliteit / materiaal keuze

- welke plaats (vaak geeft alleen de wadden eilanden een meerprijs)

- hoe groot is de oppervlakte

- welk type gietvloer

Gietvloer Prijs voor bedrijven (zakelijk)

Het aantal m2 bij een zakelijk project is vaak groter dan bij een particulier (woning). De prijs per m2 is bij een gietvloer zeer gevoelig voor de grote van het oppervlakte. Dus zijn de prijzen bij bedrijfshallen, kantoorpanden showrooms, garages en musea lager. Tevens wordt er vaak een ander kwaliteit aangeboden omdat hardheid van de vloer belangrijker is.

Kantoorvloer 2
Gietvloer 2

Gietvloer Prijs voor particulieren (woningen)

De gietvloer prijs wordt lager als u meer m2 laat leggen. Dus als u ook de woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken laat doen, zal de prijs per m2 dalen. Als u het gehele huis voorziet van een gietvloer dan scheelt dat per m2 veel geld. Of laat een gietvloer leggen met u buurt bewoners in dezelfde week. Wij kunnen voor u ook verschillende prijzen uitrekenen. Dus alleen de begaande grond of meerdere verdiepingen. Voor vragen kunt u bellen met 020 3420400 of  0488 745191

Materiaalkeuze en Prijs

Er zijn bij ons verschillende soorten gietvloeren van diverse materialen te verkrijgen. De samenstellingen verschillen van kwaliteit en prijs.Wij zullen bij particulier gebruik in eerste instantie altijd de hoogste kwaliteit aanbieden. Een betonlook gietvloer is eenmalig € 150,00 duurder dan een uni kleur gietvloer. In onze showroom kunnen we bekijken wat voor u het beste is.

Beton cire 2
Gietvloer praktijk 2

Oppervlakte & Ondergrond

Bij Motion Gietvloeren en ook andere leveranciers geldt dat wanneer het aantal m2 stijgt, de prijs per m2 zal dalen. Het kan dus raadzaam zijn om meerdere ruimtes te voorzien van een Motion Gietvloer. Daarnaast is de ondergrond ook erg belangrijk. Bij nieuwbouw gaat het over het algemeen over een nieuwe zandcement dekvloer of anhydriet dekvloer. Over het algemeen heeft u daar dus geen extra kosten aan. Een vlakke vloer is dus voordelig. Als u een tegelvloer of ruwe vloer heeft dient deze geëgaliseerd te worden. Onze projectleiders komen altijd van te voren kijken naar uw ondergrond. Op de vraag ‘wat kost een gietvloer’ dient u dus ook rekening te houden met het aantal m2 en de ondergrond.

Type Gietvloeren en Prijs

Hieronder vindt u een antwoord op de vraag wat kost een gietvloer. De prijzen zijn een indiciatie en exclusief BTW. Vraag altijd een offerte op maat. Afhankelijk van hoe oud de woning is valt u in het 9% of 21% (jonger dan 2 jaar) btw tarief.

 

PU Gietvloer prijs

De PU Gietvloer is een vlakke en strakke design kunststof gietvloer van 2-3 mm dik.  In uni kleuren en in betonlook kleuren te verkrijgen en zeer geschikt met vloerverwarming. Kosten PU Gietvloer ca. € 75,00

Epoxy Gietvloer Prijs

De Epoxy Gietvloer is een industriële afwerking van ca. 2 mm dik (bijv. een magazijnvloer). De vloer heeft een hoge stootbelasting, maar is kras gevoelig. Kosten Epoxy Gietvloer ca. € 40,00 per m2. (bij een hoog aantal m2).

Woonbeton prijs

Woonbeton is een afwerking met een natuurlijk uitstraling. Een woonbeton vloer wordt veel in woningen gebruikt. 2-3 mm dik. Maar is ook zeer geschikt in kantoren vanwege zijn hoge krasvastheid. Kosten Woonbeton € 80,00 per m2

 

Vloercoating prijs

De vloercoating is een wat dunner laag van ca. 0,5 mm dik. Deze wordt veel gebruikt in loodsen om de vloer stofarmer te maken en een kleur te geven. De vloercoating heeft ten opzichte van de andere vloerafwerkingen een lage prijs. Een vloercoating wordt meestal in 2 lagen aangebracht. Kosten vloercoating € 20,00 per m2

 

Betoncire prijs

Betoncire is een cementgebonden afwerking die zowel op de vloer als op de wand kan worden gebruikt. Deze cementlook vloer is in vele kleuren te verkrijgen, maar is minder sterk dan een microcement vloer. Kosten betoncire € 80,00 per m2

 

Microcement prijs

Microcement is een zeer sterke cementgebonden afwerking voor vloer en wand. Heeft een hoge krasvastheid en wordt door Motion Gietvloeren veel toegepast in woningen en kantoren. Kosten microcement vloer € 90,00 per m2

  

Troffelvloer prijs

Een troffelvloer is een industriële vloer van 5-6 mm dik en is geschikt voor kleedkamers, keukens en natte ruimtes. Deze vloer is niet geschikt voor woonkamers, doordat er een kans bestaat op spaanslag. Kosten Troffelvloer € 90,00 per m2

Gietvloer bespaar tips

Wij leveren graag een kwaliteit vloer. Toch is het mogelijk om te besparen. Hierbij enkel tips:

Gezamenlijk inkopen en gezamenlijk uitvoeren (buren korting)

Bij een nieuwbouw wijk is het vaak mogelijk om een groep te formeren. Dan is er de mogelijkheid om het aanbrengen in dezelfde week uit te voeren. Dit drukt de prijs aanzienlijk (denk aan 20% – 50%).

Gezamenlijk inkopen en apart uitvoeren (buren korting)

U kunt ook kiezen voor gezamenlijk inkopen, maar apart moment van aanbrengen. Dan is er ook sprake van korting, echter is deze lager dan bij onze eerste tip. Bij deze optie kunt u denken aan 5% korting.

Cementgebonden gietvloer 2 2
Motion Showroom 2

Gietvloeren showroom

 

U kunt deze showrooms vrijblijvend bezoeken. Een afspraak maken is niet nodig maar mag natuurlijk wel. Het kan zaterdags soms erg druk zijn. Een gesprek duurt ca. 30 – 60 minuten.

Tel nummer showroom.

Amsterdam tel:                       020 3420400

Arnhem-Nijmegen tel:            0488 745191

Wil je meer weten over Motion Gietvloeren? Vraag dan onze brochure aan en ontdek alle mogelijkheden!

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton