Menu

Grijze gietvloer

Meer dan grijs

Wie aan een gietvloer denkt, denkt aan grijs. Tenminste, dat geldt voor de meeste mensen. Gek genoeg heeft de grijze gietvloer te maken met een aantal vooroordelen. Zo zou een grijze gietvloer zakelijk zijn en volgens sommigen zelfs te kil voor in huis.

Niets is minder waar! De (kleur)mogelijkheden van een gietvloer zijn eindeloos. Door middel van een gietvloer in de kleur grijs kun je een industriële en moderne sfeer creëren. Je kunt echter ook andere tinten toevoegen aan het grijs. Door de grijstinten te mengen met andere kleuren, kun je een totaal andere sfeer oproepen. Wanneer je een kleur met een warme ondertoon toevoegt, bijvoorbeeld bruin, zal de gehele vloer een warmere uitstraling krijgen.

project villa 19

Ideale basis

Daarnaast is het verstandig om naar het totaalplaatje te kijken. Een grijze gietvloer lijkt op het eerste gezicht misschien wat saai, maar het grijs is een ideale basis om verschillende kleuren en materialen mee te combineren. Warme kleuren, houten meubels en natuurlijke materialen komen prachtig tot hun recht op een neutrale grijze vloer.

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton