Menu

Prijs gietvloer

  • Gietvloer_boerderij_3

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van meerdere factoren. De oppervlakte, het type gietvloer en de ondergrond waarop de vloer gelegd moet worden spelen een rol.

Stel je vloer samen

PU Mono

Prijs per vierkante meter

De gietvloer prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak, dan bij een klein oppervlak. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per m2. Als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met je nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij jou in de wijk voor een gietvloer kiezen, kan dit flink in de prijs schelen.

Het type vloer heeft ook invloed op de prijs van de gietvloer. Een pu-gietvloer is voordeliger in m2 prijs, dan een cementgebonden gietvloer.

Offerte
brochure2
PU-slider-img

Ondergrond

Een gietvloer moet gegoten worden op een egale ondergrond. Als de ondervloer nog niet egaal genoeg is, zal ons applicatieteam deze eerst moeten egaliseren. In nieuwbouwhuizen is vaak al een gladde dekvloer aanwezig en is egalisatie niet meer nodig.

Wil je een globale prijsindicatie ontvangen? Dat kan! Vraag hier vrijblijvend jouw offerte aan. Je ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat.

Mineraal betonlook 1

Betonlook

Een stoere, maar toch ruimtelijke uitstraling heeft de cementgebonden gietvloer. Een moderne designvloer voor in huis of op kantoor voor degenen die nét even wat anders willen.

Meer informatie over een betonlook
Gietvloer woonkamer 1

kunststof gietvloer (polyurethaan)

Met een polyurethaan gietvloer kies je voor een kunststof gietvloer met de uitstraling van een designvloer. Dankzij het naadloze oppervlak is deze gietvloer zeer eenvoudig te onderhouden.

Meer informatie
Mineraal gietvloer 1

Woonbeton

Woonbeton lijkt op beton en past goed bij een industrieel en modern interieur. De vloer wordt naadloos aangebracht en is zeer onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie

Wil je meer weten over Motion Gietvloeren? Vraag dan onze brochure aan en ontdek alle mogelijkheden!

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton