Menu

Vloerverwarming

  • kunststof

Nieuwbouw

Vrijwel alle nieuwbouwhuizen worden standaard opgeleverd met vloerverwarming. Dat is echter niet geschikt voor alle vloerafwerkingen. Laminaat, houten vloeren of tapijt zijn vaak minder geschikt in combinatie met vloerverwarming. Een gietvloer is wel uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de dikte van slechts 2 tot 3 millimeter, behaalt de vloerverwarming een optimaal rendement.

IMG 4121
Gietvloer vloerverwarming

Bestaande bouw

Je wilt graag een gietvloer realiseren in jouw huis en je wilt ook graag vloerverwarming? Geen probleem! Motion regelt dit voor jou.

Wij zorgen ervoor dat de vloerverwarming in de bestaande dekvloer wordt gefreesd. Vervolgens egaliseren wij de vloer en brengen wij de gietvloer aan.

Het is ook mogelijk om vloerverwarming aan te brengen op andere ondergronden, zoals een houten verdiepingsvloer bijvoorbeeld. Hiervoor worden speciale systemen met een lage opbouwhoogte gebruikt.

Vloerverwarming én een gietvloer, Motion draagt zorg voor de uitvoering. Alles direct geregeld, via één aanbieder en één contactpersoon. Wel zo makkelijk geregeld.

Is vloerverwarming noodzakelijk?

Een cementgebonden gietvloer voelt steenachtig en koud aan. Motion adviseert wanneer je kiest voor een cementgebonden gietvloer, óók te kiezen voor vloerverwarming.

Kies je voor een pu-gietvloer? Dan is het niet per sé noodzakelijk dat je ook vloerverarming hebt. Een kunststof gietvloer zonder vloerverwarming is heel comfortabel. Een kunststof gietvloer met vloerverwarming is nóg comfortabeler.

Motion Mix woning 2

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton