Menu

Unieke uitstraling

Strak, modern, praktisch en toch een warm gevoel. Gietvloeren van Motion zijn duurzaam en verkrijgbaar in alle soorten en maten en, in iedere kleur.

  • Mineraal_gietvloer_3
  • IMG_1101_edit
  • Gietvloer_cement_3
  • Gietvloer_boerderij_3
  • Beton_cire_wand_3
  • Uni_gietvloer

020 34 20 400

Geopend: maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00
zaterdag 10.00 - 16.00
De showroom is zonder afspraak te bezoeken!

Voor thuis

voor elke ruimte

Architecten

en aannemers

Ideale vloer, comfortabel en warm

Met een gietvloer kies je voor een designvloer. Van woonkamer tot keuken en badkamer, een naadloze en strakke gietvloer is een aanwinst voor iedere ruimte. Omdat gietvloeren makkelijk de omgevingstemperatuur aannemen, heb je nooit meer koude voeten! Extra comfortabel in combinatie met vloerverwarming. Op basis van jouw persoonlijke woonwensen wordt de samenstelling van jouw ideale gietvloer bepaald. Wat je ook kiest, je profiteert altijd van de allerbeste materialen en de jarenlange ervaring van onze vakmensen.

Stel je vloer samen

PU Mono

Soorten gietvloer 1

Soorten gietvloeren

Betonlook of natuursteenlook? Antraciet of een mix van kleuren? Of liever een schitterende Motion Sparkle design vloer als eyecatcher in jouw woning of winkel? Kies de uitstraling die bij jou past.

Meer informatie
Gietvloer uitvoering 1

Levertijd en planning

Om kwaliteit van jouw vloer zo hoog mogelijk te krijgen hebben we een week nodig om de vloer aan te brengen. Dit gaat in verschillende fases.

Meer informatie
Gietvloer kleuren 1

Kleuren

Motion Gietvloeren zijn verkrijgbaar in bijna iedere kleur. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en gevoelens, maar altijd van hoge kwaliteit. Wij voorzien je graag van een passend (kleur) advies.

Meer informatie

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton