Menu

In elke ruimte

Dankzij de functionele esthetiek zijn de Motion gietvloeren in elke ruimte toepasbaar 

  • Gietvloer_boerderij_3

Woonkamer

De woonkamer is in de meeste huishoudens de belangrijkste ruimte van de woning. Na een drukke werkdag écht lekker thuis komen in een sfeervolle woonkamer. De gietvloer vormt immers de basis voor uw inrichting en is daardoor erg bepalend voor de sfeer. Wil je juist een strakke en minimalistische vloer of toch meer een warme uitstraling? Wat kleur en uitstraling betreft zijn er bij Motion weinig beperkingen. Naast de prachtige uitstraling voelt de gietvloer ook nog eens bijzonder comfortabel aan.

Onze gietvloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming. Vanwege de minimale dikte van de gietvloer blijft het rendement van de vloerverwarming heel hoog! Maar ook zonder vloerverwarming voelt een gietvloer niet koud aan. Doordat de vloer erg dun is neemt het heel snel de omgevingstemperatuur aan. 

Motion MIX
Gietvloer keuken

Keuken

In de keuken wordt al lang niet meer alleen gekookt. Veel van onze klanten hebben het liever over een woonkeuken. Daardoor is de keuken de laatste jaren minstens net zo belangrijk geworden als de woonkamer. Naast het comfortabele karakter heeft de gietvloer ook nog hele praktische eigenschappen. Een ongelukje in de keuken zit in een klein hoekje. Vetspetters, koffievlekken en rode wijn, het overkomt ons allemaal. De PU gietvloeren van Motionvloer zijn vloeistofdicht en daardoor gemakkelijk schoon te maken. Een licht vochtige doek volstaat in de meeste gevallen om de gietvloer weer schoon te maken.

Slaapkamer

Een comfortabele vloer onder uw voeten zodra de dag begint. De gietvloeren van Motion zijn elastisch en nemen snel de temperatuur van de omgeving aan. Geen koude voeten meer dus! De gietvloer loopt naadloos door naar bijvoorbeeld de badkamer of de overloop. Zo zorgt de gietvloer voor een heel ruimtelijk gevoel en vormt het de basis van uw interieur.

Gietvloer slaapkamer
Gietvloer Badkamer

Badkamer

Een gietvloer is geheel naadloos. Daarmee heeft het ten opzichte van een tegelvloer een ontzettend groot voordeel. En zeker als het om een badkamer gaat. Vieze voegen zijn namelijk verleden tijd. Omdat de polyurethaan gietvloeren helemaal vloeistofdicht zijn is het zelfs mogelijk om op de vloer te douchen. We zullen samen met u, of bijvoorbeeld uw aannemer, bespreken hoe we de gietvloer in uw badkamer gaan aanbrengen. Dat geldt natuurlijk ook voor andere ruimtes, maar een badkamer heeft gewoon wat extra aandacht nodig. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de drain van te voren goed in uw vloer is aangebracht. Onze adviseurs kunnen u van alle informatie voorzien.

Naast een naadloze vloerafwerking heeft Motion ook een naadloze wandafwerking in de collectie!

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton