Menu

Kleuren

  • Kleuren Lieden Jullieen
  • Gietvloer_samples_3

Alle kleuren mogelijk

De Motion Gietvloer is verkrijgbaar in iedere kleur denkbaar. Wel kan het zijn dat je voor een bepaalde uitstraling afhankelijk bent van een bepaald soort gietvloer. Bij Motion denken we graag met je mee. Met behulp van verschillende kleurenwaaiers en vele kleurstalen voorzien wij je van een passend (kleur) advies.

Gietvloer kleuren
Mineraal gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloeren zijn zeer geliefd om hun industiële uitstraling. Niet alleen in kantoren en winkels, maar ook steeds vaker kiezen mensen thuis voor de robuste, stoere uitstraling van deze vloer. De Motion cementgebonden gietvloer is in een groot scala van kleuren leverbaar.

PU Motion Gietvloeren

Kunststof gietvloer (polyurethaan)

De polyurethaan gietvloer, of PU, is een van de kunststofvloeren uit de collectie van Motion. Deze taai-elastische vloeren zijn zowel geschikt om op te leven als voor in een winkel of kantoor. Bij Motion is de polyurethaan gietvloer verkrijgbaar in iedere denkbare kleur.

Meer informatie
Slaapkamer gietvloer
Mono Vloer Vonk

Motion Mono

De Polyurethaan gietvloer kent twee uitvoeringen namelijk de Motion Mono en de Motion Mix. 

De Motion Mono is een kunststof gietvloer in zijn zuiverste vorm. Er wordt slechts één enkele kleur gebruikt waardoor het naadloze karakter van de vloer wordt benadrukt en de vloer een puur en ruimtelijk effect uitstraalt. De Motion Mono is leverbaar in elke denkbare kleur. 

Motion Mix

De Motion Mix is een polyurethaan gietvloer samengesteld uit twee naar wens gekozen kleuren. Omdat er gebruik wordt gemaakt van twee kleuren ontstaat er een kleurschakering waardoor de vloer een levendigere uitstraling geeft. Deze uitvoering wordt ook wel de betonlook genoemd. Een van de vele voordelen van de Motion Mix is dat vuil en vlekken minder opvallen. Dit maakt de Mix gietvloer uitermate geschikt voor praktische ruimtes die regelmatig worden bezocht zoals een keuken of een garage. Maar de Motion Mix is ook geschikt voor in de hele woning. Heeft u kinderen? Dan kent u de dagelijkse strijd met vuilvlekken die u niet meer weg krijgt. Met de Motion Mix zijn vuilsporen verleden tijd en kunt u langer genieten van een naadloze gietvloer.  

Motion Mono Mix

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton