Menu

Soorten gietvloeren

 

Motion Gietvloeren worden samengesteld aan de hand van uw wensen en eisen. De Motion Gietvloer is een vloeibare emotie op maat voor ieder interieur 

  • Slider Motionvloer soorten

Toepasbaar in elke ruimte

Zoek je een strakke designvloer voor in je woonkamer? Een zachte vloer voor je slaapkamer? Extra hygiëne in je badkamer of keuken? Motion Gietvloeren voldoen aan al deze eisen en meer. Zo is er een geschikte gietvloer voor iedere ruimte.

Gietvloer Badkamer 2
Gietvloer woonkamer 1

kunststof gietvloer (polyurethaan)

Met een polyurethaan gietvloer kies je voor een kunststof gietvloer met de uitstraling van een designvloer. Dankzij het naadloze oppervlak is deze gietvloer zeer eenvoudig te onderhouden.

Meer informatie
Mineraal betonlook 1

Cementgebonden gietvloer

Een stoere, maar toch ruimtelijke uitstraling heeft de cementgebonden gietvloer. Een moderne designvloer voor in huis of op kantoor voor degenen die nét even wat anders willen.

Meer informatie
Gietvloer glitter 1

Motion Specials

Met onze Motion specials gaan we een stap verder. Wij bieden u de mogelijkheid tot het gebruiken van een persoonlijke afbeelding of, in samenspraak met een kunstenaar, het laten ontwerpen van een unieke vloer. Zo kunt u uw vloer exact zo laten maken als u voor ogen heeft.

Meer informatie

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton