Menu
  • IMG 8275 1
  • IMG 4215
  • IMG 7155
  • IMG 8140
  • Motion Gietvloer woonboerderij

Gietvloeren & Woonbeton

Strak, naadloos en onderhoudsvriendelijk. Maar vooral de stijlvolle basis van ieder interieur. Dat zijn de gietvloeren van Motion.

Stel je vloer samen

PU Mono

IMG_7710

Fabrick Almere

Gietvloeren worden altijd in verschillende laagjes opgebouwd. We zijn dus altijd een week bezig met het aanbrengen van één vloer. Voor iedere laag komen we gedurende een week een aantal…

Meer informatie
IMG_7045_resized

Project in beeld: Hoofdkantoor Secrid

In 2009 lanceerde Secrid de Cardprotector. Sindsdien zijn de mini wallets van het Nederlandse merk ontzettend populair. Door het grote succes van het bedrijf moest er worden uitgebreid. Enige tijd gel…

Meer informatie
Webp.net-resizeimage_4

Nieuwe brochure

Veel van onze klanten vinden het moeilijk om de juiste kleur te kiezen. We kunnen letterlijk alle kleuren maken, dus er is ontzettend veel te kiezen. Het is belangrijk om er eerst achter te komen welk…

Meer informatie
NL4_LAY_Cover_1_1_HR1-1

Publicatie - The Art Of Living

In de vierde uitgave van The Art Of Living van dit jaar staan maar liefst twee vloeren van Motionvloer. Het gaat in beide gevallen op een PU gietvloer. De artikelen maken gelijk duidelijk dat dit type…

Meer informatie

Showrooms

Verder kennismaken met Motion Giervloeren? Ontdek het comfort en de uitstraling van onze gietvloeren in onze showrooms in Amsterdam & Andelst. Onze specialisten staan je hier graag vrijblijvend te woord.

Indien gewenst maken wij aan de hand van een oriënterend gesprek een offerte op maat.

amsterdam

Amsterdam

Hettenheuvelweg 8
Amsterdam-Zuidoost
T: 020 34 20 400
E: info@motionvloer.nl

Regio Arnhem Nijmegen

Regio Arnhem Nijmegen

Wanraaij 51
Andelst
T: 048 87 45 191
E: andelst@motionvloer.nl

Wil je meer weten over Motion Gietvloeren? Vraag dan onze brochure aan en ontdek alle mogelijkheden!

Mineraalvloer 1

Sfeervolle woonkamer

Kies je voor een strakke en minimalistische vloer? Of gaat je voorkeur uit naar een warmere uitstraling? De keuze is aan jou. 

Meer informatie
Mineraal betonlook 1

Betonlook

Een stoere, maar toch ruimtelijke uitstraling heeft de cementgebonden gietvloer. Een moderne designvloer voor in huis of op kantoor voor degenen die nét even wat anders willen.

Meer informatie over een betonlook
Gietvloer woonkamer 1

kunststof gietvloer (polyurethaan)

Met een polyurethaan gietvloer kies je voor een kunststof gietvloer met de uitstraling van een designvloer. Dankzij het naadloze oppervlak is deze gietvloer zeer eenvoudig te onderhouden.

Meer informatie
Gietvloer in keukenshowroom 1

Praktische bedrijfsvloer

De gietvloeren van Motion voldoen aan de hoge eisen wat betreft slijtvastheid en duurzaamheid die aan een bedrijfsvloer gesteld worden. Van kantoor tot showroom, van ziekenhuis tot fabriekshal.

Ideale bedrijfsvloer
epoxy gietvloer autoshowroom

Epoxyvloer

Epoxy gietvloeren zijn harde vloeren met een hoge stootbelasting. Dankzij het keiharde materiaal zijn deze gietvloeren zeer geschikt voor industriële toepassingen, waaronder bedrijfshallen, garages en bouwmarkten.

Meer informatie
coatingvloer

Coatingvloer

De coatingvloer is de praktische tegenhanger van de comfortabele gietvloer. Terwijl een PU-gietvloer of een epoxy gietvloer dikker is, wordt een coatingvloer met een roller aangebracht.

Meer informatie
IMG_7710

NIEUWS

Fabrick Almere

Meer informatie
IMG_7045_resized

NIEUWS

Project in beeld: Hoofdkantoor Secrid

Meer informatie
Webp.net-resizeimage_4

NIEUWS

Nieuwe brochure

Meer informatie

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton