Menu
  • EHI_0219_REG_Cover10E99-1

Publicatie – Eigen Huis & Interieur

Gepost op: 2019-03-20

In de Houthavens van Amsterdam wordt al een aantal jaar flink gebouwd. Vanaf 2014 is Motionvloer daar dan ook regelmatig te zien. Inmiddels zijn in alle deelprojecten gietvloeren door ons geleverd en voorlopig zijn we nog niet klaar.

Het leuke van gietvloeren is natuurlijk dat wat kleur betreft alles mogelijk is. Als er zo veel gietvloeren worden aangebracht kan het niet anders dan dat er ook een paar opvallende kleuren tussen zitten. Veel mensen kiezen voor een veilige en neutrale gietvloer, maar zo af en toe treffen we mensen met wat meer lef. Zo koos de familie Hazenberg binnen Project Superlofts voor een prachtige groene gietvloer. Motionvloer maakt kleuren op maat, dus ook deze groene gietvloer was geen probleem.

Project Superlofts is ontworpen door Marc Koehler Architects. De naam verklapt al dat het om loft woningen gaat. De kopers kregen de kans om een betonnen ‘bak’ helemaal naar eigen wens en inzicht in te richten. In het volgende artikel uit het magazine Eigen Huis & Interieur kunt u lezen hoe de familie Hazenberg dit in samenwerking met Studio Pragt heeft aangepakt.

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton