Menu

Motion vloeren

Wij van Motion Gietvloeren leveren een vloeibare emotie op maat. Waar kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien met onze jarenlange ervaring.

 

  • Gietvloer_boerderij_3

Onze ambacht

Bij Motion Gietvloeren werken we met een applicatieteam met jarenlange ervaring. Zo ben je verzekerd van een strakke gietvloer, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt. Om kwaliteit van jouw vloer zo hoog mogelijk te krijgen, hebben we een week nodig om de vloer aan te brengen. Dankzij onze eerlijke vrijblijvende voorlichting weet je precies waar je aan toe bent.

Gietvloer uitvoering 5
Beton cire 2

Waarom is een motion gietvloer de beste gietvloer?

Motion Gietvloeren zijn de ideale combinatie van functionaliteit en esthetiek. Of je nu kiest voor een gietvloer in uw woonkamer, keuken of badkamer, of als basis voor je kantoor of winkel. Een gietvloer is een aanwinst voor iedere ruimte. Dankzij onze speciale lak zijn onze gietvloeren zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Als je om de vijf jaar deze bovenlaag bijwerkt, heb je jarenlang plezier van uw gietvloer. Zonder chemicaliën of andere schadelijke stoffen, zonder in te leveren op comfort. Kies de stijl die bij je past en geniet van het comfort en gemak van uw gietvloer.

De Motion gietvloeren

Onze kracht is de constante hoge kwaliteit en het optimaal toepassen van de mogelijkheden van onze gietvloeren. Wij produceren onze eigen gietvloersystemen. Hierdoor kunnen we invulling geven aan al je persoonlijke en zakelijke wensen. Niet voor niets leggen wij jaarlijks honderden gietvloeren. Bij particulieren, maar ook in kantoren, winkels, horeca, sportcentra, openbare gebouwen etc. Comfort en gebruiksgemak in iedere ruimte. Motion Gietvloeren, de vloeibare emotie op maat.

Gietvloer winkel 2
Motion Showroom 1

Motionvloer showroom

Zelf de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren ontdekken? Loop eens binnen in onze showroom in Amsterdam, de grootste gietvloer showroom van Nederland. Zes dagen per week staan onze specialisten je hier graag vrijblijvend te woord.

Onze showroom

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton