Menu

Warme designvloer

Een gietvloer is de stijlvolle, comfortabele basis van je interieur. Van woonkamer tot keuken, van badkamer tot slaapkamer.

  • Mineraal_gietvloer_3

Ideale vloer voor thuis

Een strakke designvloer in je woonkamer. Hygiëne in de keuken en badkamer. Geen koude vloer onder je blote voeten als je 's ochtends uit bed stapt. De combinatie van al deze eigenschappen maakt een Motion Gietvloer tot de ideale vloer voor thuis. Toepasbaar van berging tot zolder. Zo verbind je heel eenvoudig alle ruimtes in je huis met elkaar.

Op het naadloze oppervlak van een gietvloer krijgt vuil geen kans. Bijzonder geschikt voor keuken en badkamer dus én eenvoudig te onderhouden. Even dweilen en je bent klaar. Met een gietvloer is schoon ook echt schoon.

Motion Mix loft 2
Gietvloer keuken

Een Gietvloer in elke ruimte

Dankzij de functionele esthetiek zijn de Motion gietvloeren in elke ruimte toepasbaar. Een gietvloer pas bijvoorbeeld perfect door zijn naadloos gedisign in een woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer.

Meer informatie

Brochure aanvragen

Meer weten over de Motion Gietvloeren?

Soorten gietvloer 1

Soorten gietvloeren

Betonlook of natuursteenlook? Antraciet of een mix van kleuren? Of liever een schitterende Motion Sparkle design vloer als eyecatcher in jouw woning of winkel? Kies de uitstraling die bij jou past.

Meer informatie
Gietvloer uitvoering 1

Levertijd en planning

Om kwaliteit van jouw vloer zo hoog mogelijk te krijgen hebben we een week nodig om de vloer aan te brengen. Dit gaat in verschillende fases.

Meer informatie
Gietvloer kleuren 1

Kleuren

Motion Gietvloeren zijn verkrijgbaar in bijna iedere kleur. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en gevoelens, maar altijd van hoge kwaliteit. Wij voorzien je graag van een passend (kleur) advies.

Meer informatie

Stel je vloer samen

PU Mono

PU Mono

PU Betonlook

Woonbeton